(Android) Super Slime Simulator: Satisfying ASMR \u0026 DIY Games мами повече примогеми
Feb 15, 2022 6:05:36 GMT -5
Post by staccheckselfburqui on Feb 15, 2022 6:05:36 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Super Slime Simulator: Satisfying ASMR \u0026 DIY Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Super Slime Simulator: Satisfying ASMR \u0026 DIY Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами повече примогеми ▞▞▞
▞▞▞ Super Slime Simulator: Satisfying ASMR \u0026 DIY Games 2022 version ▞▞▞
Super Slime Simulator: Satisfying ASMR & DIY Games Gaya hidup yyo
Това е невероятна игра! но това не е толкова реалистично, моля, направете го по-реалистично, но това ми харесва, така че 5 звезди
Приложението работеше добре, сега дори не се отваря. Когато се опитам да го отворя, екранът става черен и след това се връща към началния екран. Моля, поправете това, защото наистина се наслаждавах на това приложение преди два дни.
Харесвам приложението, но може да ми е полезна работа. Слузите са наистина въртящи се, а някои дори не можете да разтегнете. Ето някои от моите идеи: 1) направете слуз малко по-малък от екрана и можете да сгънете ъгъл. 2) трябва да можете да оцветявате слузта си с мини играта слизняк 3) трябва да можете да купувате предположения в играта на отгатване.
Толкова много го харесвам, толкова много неща и мини игри, познаваш ме и моят приятел го харесаха и също се радвам, че има не една игра, а мини игри!
Има ли други игри с желе?
Всичко е наред, но текстурата не е реална и имам добавяне на всяка секунда, като моля, поправете това, но отново се справя
не ми харесва тази игра. Цветовете на слузта са наред, но аз абсолютно мразя да "играя" със слуз. Ако използвате два пръста, сякаш ще го притиснете екранаприлича на кожа! Освен това рекламите са досадни, използвайте самолетен режим. Играх това и не знам как ме забавлява.
Бих искал да дам 2 звезди, защото играта е много хубави и готини неща, но като че ли ако сте готови да направите слузта, тя ще стане черна и след това рекламите изскачат, но рекламите са rlly бъги, въпреки че трябва да чакам около 20 секунди, но когато чакам 20 секунди, са все още 20 секунди и трябва да го направя отново..
Съжалявам, но не е супер реалистично и много бързо се отегчих. Дадох му 3 звезди, защото е много креативен и дори ви позволяват да направите своя собствена слуз и да я назовете. Препоръчвам тази игра на всеки, който търси приложение за слуз. Това със сигурност е една от най-добрите игри за слуз. Просто не е наистина за мен. А за създателите на тази игра давам 2 палеца нагоре. Добра работа при създаването на това и опитах толкова много други игри със слуз, но нито една от тях дори не се сравнява с тази.
Най-лошият слуз Sim сега толкова много реклами Отегчен съм, след като играя със слузта реклама, след като направих една реклама, правейки мини игра, реклама спря, надявам се да я направиш по-добра, защото е гадна драма, проклет да си
Ако можех да дам на това нулева звезда, не бих могъл дори да направя една слуз или да играя със слуз, преди да получа слуз, тази игра е гадна и НИКОГА няма да изтегля тази игра отново НЕ ИЗТЕГЛЯЙТЕ КЪМ МНОГО РЕКЛАМИ
Яко
tva e nai qkata igra za men
Влюбен съм и обсебен от тази игра, но има твърде много реклами, затова поставям само две звезди и когато съм готов, ми дава толкова много реклами
аз ♡ това приложение! току-що изтеглих и вече имам пет слайма! няма реклами, просто когато играя със слуз и взема друг комплект монети, това е единственият път, когато получавам реклами. моята гледна точка е, че съм влюбен в приложението и мисля, че определено трябва да го получите!
Тази игра е толкова красива от цялата игра
Много харесвам слаймовете. Тази слуз е най-добрата, защото можем да правим всичко в това приложение за слуз
Това е две, защото това е просто реклама, игра, играта е реклама. Получавам МОНЕТА И РЕКЛАМА, но е забавно, не говоря, когато я играя, аз съм просто като SLIME SLIME SLIME!!!!!!
Обичам тази игра! Редактиране: Наскоро получих нов телефон, изтеглих играта и имах всичките си монети. Имах 5 милиона. Изтрих играта, защото играта замръзна, когато я изтеглих обратно, монетите ми изчезнаха, както и моите слузи. Трябваше да започна всичко отначало☹ сега ми останаха 643 монети.. мога ли да получа всичките си неща обратно.. в търсенето на слуз на lulu бях на ниво 50... моля, мога ли да си върна нещата.
Може би за етерите проработи, но при мен не изкарах 30 минути в чакане да заработи, разби се пробвах преди няколко дни и пак не се получи
Това е добра игра, но ако предлага реклама, за да получите нещо, тя се зарежда много бавно. След това, когато всъщност сте гледали реклама, за да я получите, не го правите. Исках нова рецепта, така че гледах реклама, но не я получих. Направих това отново, но този път играта се отказа сама. Така че така и не получих рецептата за слуз
Първият път, когато го получих, нямаше реклами 24/7. Но сега, след като го изтеглих, реклами 24/7... Моля, предлагам ви да спрете това. Харесай, моля. Всичко друго е наред.
Давам на това приложение само една звезда, защото звуците са много досадни и изглеждат фалшиви. Второ, има НАЧИН за много реклами. НЕ ИЗТЕГЛЯВАЙТЕ.
Gang Boxing Arena Sport vzl
Не не
Много яка игра, но кога ще я обновите за да има нови неща?
това е добро приложение! напълно бих препоръчал това на изродите. Но не ми харесва, че това приложение няма всички различни видове слуз. Например няма добри цветове, няма розово, светло лилаво, кафяво, сиво и още. но освен това обича това приложение.
Четейки някои други оценки, бях развълнуван да видя за какво е тази игра... веднага щом я играх, не бях доволен,😫 не е толкова удовлетворяваща, колкото възкликна😭. Бях много разочарован. Но правенето на слуз е доста забавно😌, въпреки че всичко, което трябва да направите, е да задържите и докоснете екрана😑😐😑. Като цяло НЕ мисля, че тази игра си заслужава. Опитайте нещо друго. И прекрасен ден/нощ!!!😁👍👍
тази игра е невероятна, можете да направите вашата слуз и да играете с нея, толкова е забавно да играете тази игра и толкова лесно, че ме прави щастлив
Просто е много скучно. Всяка слуз е една и съща и всичко, което можете да направите, е да я докоснете и тя звучи еднакво за всяка слуз. Палци долу
Не мисля, че слузът трябва да запълва целия екран, трябва да започне в средата на екрана и след това да се разширява, когато започнете да играете с него! Всичко е наред, но бих препоръчал да го изтеглите!
Super Slime Simulator: Satisfying ASMR & DIY Games החיים הטובים djax
Super Slime Simulator: Satisfying ASMR & DIY Games Gaya hidup yyo
защо, когато искам да направя слуз, вътрешността на купата става мътна и не виждам лепилото и цвета, когато се излее в купата.. съжалявам, защото не знам как да говоря английски много добре, но моля, кажете ми как да реша то... надявам се да ми отговориш на проблема
Тази игра е невероятна, но трябва да има повече нива на лу ли. ИЗТЕГЛЕТЕ Я ВСЕ ПАК!!!!!!!!
Дори не ASMR, когато играя със слуз, играта замръзва и разбирам какво се случва МОЛЯ, поправете проблемите, ако е възможно. Бих оценил тази игра с нула звезди поради ниското качество на слузта, моля, ако подобрите тази игра, бих препоръчал това игра за всеки и когато сложих слузта върху тапета, тя не се движи и мислех, че СЪЩО ще реши проблемите.
Много ми харесва
любов
Има твърде много реклами в играта
Обичам играта, но единственият проблем е, че я завърших
Боклук
Не е ли то да го пипнеш, не ми го хвали!
Много е якааааааааааааааааа🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
Това приложение е супер.
Super Slime Simulator: Satisfying ASMR & DIY Games החיים הטובים djax