Post by staccheckselfburqui on Feb 15, 2022 6:21:01 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Talking Tom ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Talking Tom IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodeerib piiramatult primogeeme ▞▞▞
▞▞▞ My Talking Tom 2022 version ▞▞▞
Bn
Liiga palju katkestusi. Liiga palju reklaame, mille jätkamiseks peate ootama 30 sekundit.
Korralik mäng, aga liiga palju reklaame. Pls hoidke asju mõõdukalt.
Pärast mängu mängimist küsib see, kas ma tahan vaadata reklaami, et oma münte kahekordistada. Kui keeldun, esitab see endiselt reklaami ja ma ei saa münte. Olen selle tõttu kaotanud tonnide kaupa münte. Kui nad niikuinii reklaami mängivad, loodan, et saan mündid ikkagi kätte. Ma keeldun ainult sellepärast, et ma vihkan reklaame. Tunnen end petetuna. Samuti kustutati müstiliselt minu algne negatiivne arvustus.
See on tõesti väga hämmastav mäng
se mäng oli väga hea aga mõned inimesed on sinna mängu sisse hackinud ja see mäng muutus väga ohtlikuks ja selline asi võib juhtuda, et kui sa korda mitu korda hello talk Tom siis Tom võib öelda näiteks tere Laura see võib väga hirmus olla siis ma ei soovita seda proovida aga ma ei sa teid sundida tehke mis tahate.
Tekitab viirust aga muidu lahe
Nunnu mäng
Tore lihtne mäng.
hea tom
Talking Tom Gold Run (MOD, unlimited money) 2.2.2.1539.apk
hea
See lahe mul juba level 43 aga thaks levelid 60
See mäng on väga äge
See ajab mu väikese õe nii palju naerma ja naeratama
Naah 👆🏻
My Talking Tom Casual dhfz
Pole viga
Mäng "My Talking Tom" on välja töötatud Android -põhistele seadmetele, mis sarnanevad natuke vana, kuid varem populaarse Tamagotchiga.
Hea👍
hea mäng, kuid miks jook on nii kallis, et selle ostmiseks on vaja rohkem kristalli, miks münte. siis pole vanni jaoks vanni. palun muutke kujundust. tom 2 on suurepärasem
My Talking Tom Казуални hvsl
See on suurepärane meelelahutusrakendus, mis põhineb mitmel asjal, näiteks mängudel ja lapsehoidmisel
Mulle väga meeldib see mäng,kuigi ma olen tütruk
Suht lahe aga natsigav.
Üldiselt on mäng hea 👍 aga ärritav 😒 kõlab nagu uefo alati, kui klõpsame majas erinevatel asjadel ja ka Talking Tomil (kassil), peaks Outfit 7 seda uurima
Ssee on täiega pask............kuigi ma seda ise ei mangi.Nooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ja taiega nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. Kuule Artur A miks sa seda mängid! ?
igapäevane väljakutse lähtestatakse tund aega varem, see muutub üha varasemaks ja iga päev on teil ainult 23 tundi päevas? palun parandage see ja värskendage seda iga 24 tunni järel, see on väga tüütu! tehke see parandus ja teil on 5 tärni hinnang
It's My Talking Tom 2. The superstar virtual pet is back with even more to say and do. This funny cat can't wait to show off his new wardrobe, skills and
Mulle meeldib see mäng minu 1/2-aastasele, ta armastab seda. Samas küsib see rakenduse installimise alguses vanust (sünniaastat) ja ma sisestan tema oma, mis on hea, aga reklaamid pole vanusele vastavad, ta saab õllereklaame ja see ei meeldi mulle mängu juures üldse. See on hea mäng teda hõivatud hoida, kuid reklaamid on naeruväärsed👿👎
Liiga palju reklaame, liiga palju rumalaid teateid (nagu, ma pean tualetti minema! või midagi sellist). Kui ostate selle rakenduse, valmistuge igaveseks telefonihelinaks. Ei soovita.
(kaotasin oma edusammud)(minu viga)(aga ei hakka uuesti algusest peale)(aga ikka samad vanemad igavad toimingud)(ja need lisad lihtsalt uskumatud)(aga Tom on armas) 🐾💒💤🐈 💤🐾( täpselt nagu uus on)(piisas)(tõesti on müügitähtaeg möödas,(kuna need tegijad ei saa enam palju teha)(kas on)⁉️ 😥🤑raha, raha✋
NII LAHE NII VINGE MÄNG
Imeline mäng........ Mulle meeldib see mäng..... See on nii naljakas
Varem oli lõbus ilma reklaamideta, kuid nüüd ilmuvad reklaamid, mis ilmuvad kõigele, mida teete.
Kena, kuid vajab palju täiustamist, eriti graafika ja nende kostüümi osas
See rakendus on väga naljakas. mulle meeldib see
Väga hea mäng on
Minimängud on head, kuid Tom vajab und iga kord, kui me hakkame minimänge mängima, ja Tom vajab und ja tal kulub palju aega, et ta saaks täis magada
Lahe
Talking Tom loojad vabastavad Talking Tom 2 ja Talking Ben
Moto X3M Bike Race Game Rennsport czf
reklaame on nii palju, et see on naeruväärne. kui ahne peab olema, et iga 2-5 minuti tagant reklaam hüppab?? olenemata sellest, mida või kuidas teete, reklaame tuleb pidevalt. ei mõtle isegi päris raha kasutamisest reklaamide aeglustamiseks. 😑😑😑
Pou on veel hullem to röhitseb iga 5-10 minuti tagant.
See on nii lahe mäng ja kahjuks ei sa ma kristlle tahaks spinneri mütsi
petselt hea mäng oooiiieee
Liiga palju lisasid. Ei saa lasta oma pojal mängida ilma pidevalt üle õla vaatamata ja reklaame sulgemata
See Tom jõllitab mind kogu aeg, ta silmades on kaamerad👁🖓
Minu Talking Tom 2 mod apk (palju raha) v1.8.1.858