Post by staccheckselfburqui on Feb 15, 2022 6:24:02 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ World of Tanks Blitz ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ World of Tanks Blitz IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ Mīklas palielina žetonus ▞▞▞
▞▞▞ World of Tanks Blitz 2022 version ▞▞▞
Šī spēle ir pilnīga krāpniecība. Izvairieties par katru cenu. Nav iespējams veikt ikdienas un klana uzdevumus, ja vien neesat eksperts turnīru spēlētājs. Programmēšana ir tik slinka un vienpusīga, ka neatkarīgi no tā, cik labi jūs esat, spēle acīmredzami liks jums zaudēt. Jūsu raundi vienkārši netrāpīs, un katrs sitiens pret jums būs kritisks, un jūsu pēdas tiks iznīcinātas katrā šāvienā. Jums vienmēr uzbruks 5 līdz 7 roboti, kamēr jūsu robotu komanda izdara pašnāvību un netrāpīs visus šāvienus. AI ir nevēlams. Tā ir krāpniecība
World of Tanks Blitz 頭脳系 vzcd
Man patīk šī spēle, mana iecienītākā spēle mīlu tevi! 😍
Lords Mobile: Tower Defense Strategi wyu
Spēle ir laba, taču informācija ir jāmaina, jo tā ir ļoti veca, un es spēlēju šo spēli 3 gadus, esmu profesionālis, taču man tā joprojām patīk. Turpiniet to un nekad nepadodieties turpmākajiem atjauninājumiem, notikumiem👊👍 💖❤️💪🤜🤛🤳 👋
Es spēlēju šo spēli gadiem ilgi, bet pēdējā laikā man ir radušās dažas atalgojošas problēmas, piemēram, pat ja man ir premium acc, un, piemēram, augšējā kvadrātā ir 20 000 un apakšējā kvadrātā ir -5000, un Es pārbaudu savu pastu, kurā teikts, ka saņemts 20 000, bet es nesaņēmu, es saņēmu -5000, būtu jauki, ja jūs to salabotu vai paskaidrotu
Perfekti, 9999999999/10, pārsteidzoši tanki, fabulāzes taktika un komandas darbs, tā ir viena no tām spēlēm, kuru nevar beigt spēlēt
Dēl šis spēles man planšeta iegāja Virusi un nācās restartet visu planšeti.... iesaku visiem ielādēt datora īsto WORLDofTANKS....
Es spēlēju world of tanks kopš tā iznākšanas. Vienīgais, ko es vēlētos redzēt, ir tas, ka es vēlētos spēlēt vienā profilā visās platformās. Esmu iztērējis gandrīz 1500 vai vairāk dolāru savā xbox un visus 500 savā tālrunī. Man patīk tikai viens profils, tāpēc es to nedarīju man ir atkārtoti jāieklausās manās vai iegādātās tvertnes. Es mīlu spēli un turpināšu atbalstīt spēli
katru gadu kļūst sliktāk
Man neiet man rādās diemžāl world of tank
Wotb radītāji, 10. līmeņa automātiskās ielādēšanas ierīces ir pārāk lielas, 400 bojājumi katrā šāvienā ir pārāk daudz, arī vieglās tvertnes ir pārāk ātras, un ir pārāk daudz karšu, lai vieglās tvertnes varētu viegli nogalināt smagos. Es saņemu automātiskos iekrāvējus katru reizi un lūk, kas notiek: 400! 800! 1200! tas ir pārāk daudz, un mausam nav priekšrocību, lai pārliecinoši uzvarētu. Tam ir bruņas, bet iekrāvēji vienkārši plīst cauri, iekrāvējiem vajadzētu būt 2 lodēm, nevis 3, un mausam ir pistole, kas izdara 500
Lieliska spēle, kas jums bija. Es to spēlēju vairākus mēnešus un esmu guvis ieročus, un, lūdzu, atjauniniet vairāk, lai mēs varētu izklaidēties! Starp citu, es ceru, ka šī spēle kļūs lielāka!
ok spēle
Labi
World of Tanks Blitz ስልት nxuq
Aizraujoši noder seižot kabineta
Ik pēc 2 nedēļām jums ir jāatjaunina pilna spēle.... Pat resursi. Neesmu apmierināts ar šo. Sobsata patērē. jums vajadzētu saglabāt datus, kas mums jau ir.. bet, ja jūs runājat par spēli, tad tas ir labi. man patīk
Ļoti jautra spēle ak, es gribētu, lai būtu veids, kā iegūt jūsu pārdotās tvertnes, kā arī nekad nepārdot tanku, viena no visizplatītākajām kļūdām
Aiziet
Patīk šī spēle, taču, lūdzu, pievienojiet pogu, lai bloķētu kustību uz priekšu, piemēram, pubg mobile. Man sāp pirksti, braucot ar lēnām tvertnēm. Un arī man nepatīk gaidīt, ka Google Play veikals izlaidīs jaunos atjauninājumus, un šajā laikā nevaru spēlēt spēli.
Labākā spēle par tankiem uz telefonu
Tas ir ļoti labs, mazliet ļoti precīzs, viegli kontrolēts, joprojām trūkst tanku no citām tehnoloģijām, kas ir p2p. Vienīgā problēma, ar kuru es saskāros, ir, kad es spēlēju maču, man paiet apmēram 2-3 minūtes, pirms varu pārvietot savu tanku, kamēr mani komandas biedri jau ir sadursmē ar ienaidnieku.
Dis spēle uz ātru
šī spēle ir absolūti episka, jo man patīk tanki un man labi padodas uzvaras, bet dažreiz mani izņem citi spēlētāji. Arī tanki ir episki, jo tie viegli sasmalcina lietas😊.
Tagad es izmantoju tikai PSRS tankus
Šai spēlei ir tikpat jautri kā p2w spēlētājiem. Šajā spēlē nav jāmaksā, lai uzvarētu, jo ir pārāk daudz salauztu tanku, jo, ja jūs nepērkat zeltu, lai saņemtu bezmaksas XP, jūs nevarēsit uzlabot savu tanku un jūs zaudēsit cīņu. pēc kaujas, jo ir jau spēlētāji, kas maksāja naudu, lai uzlabotu savus tankus ar bezmaksas xp
Šo spēli vairs nav tik jautri spēlēt dažus tankus, piemēram, tanku iznīcinātājus, nevar sabojāt, tas ir negodīgi, un kā es cīnīšos ar viņiem šo spēli vienkārši vairs nav vērts spēlēt tas ir negodīgi, es spēlēju ar 5 teir tanku viņi var spēlēt ar 6 teir tanku?!?!?!
Laba spēle man patīk
Spēle ir laba, jo notikumi būt, ping ir manā ceļā, ja jūs lejupielādējat spēli, jums ir nepieciešams labs ping un fps
Atkārtoti atrisināja problēmu, atiestatot tālruni, un es mēģināju iestatīt grafiku uz augstiem iestatījumiem, un spēle vienkārši aizkavējas, un ir S21 ultra 16 gb RAM, tai ir arī RAM plus ar papildu 4 gb RAM, lai padarītu to 20 gb RAM tālruni un spēle joprojām kavējas, un es esmu 5g tīklā, arī šī spēle nekad nedarbosies pareizi, jo man ir pierādījums ar jaunāko tālruni, un tā joprojām nevar tikt galā ar spēli, tā nav laba.
Pēc nesenā atjauninājuma ir kļuvis pilnīgi nelietojams. Tas pat neatveras. Lūdzu, izlabojiet šo problēmu pēc iespējas ātrāk.
Jūs, puiši, teicāt, ka salabojāt kredītus, man tikko bija apmēram 4 spēles, kurās es izdarīju vairāk nekā 2000 un joprojām zaudēju vairāk nekā 15 000 kredītpunktu, nav jēgas
Es spēlēju daudzus gadus, un man ir skumji, ka zaudēju pacietību. Sacensību meklēšana šobrīd ir liela problēma. Pastāvīga zaudēšana nepieredzējušo spēlētāju dēļ ir nomākta. Atbildot uz šo kara spēli, ieteiktie veiktspējas procenti netiek ņemti vērā, meklējot spēles. Mans jautājums tagad ir, vai tam nevajadzētu būt?
Stūlbi
Tas ir labi un viss, bet vai varat pievienot W, A, S, D vadības režīmu mobilajām ierīcēm, īpaši Chromebook atskaņotājiem. Ja jūs to darītu, tas nozīmētu daudz.
Ļoti labi uzbūvēta spēle, kuru spēlēju jau ilgu laiku, tagad iesaku spēlēt, ja jums ir garlaicīgi kā man vai vienkārši kā tankiem
Pēc 8.6 izlaišanas spēle nejauši bloķējas, izdod ļoti augstas čīkstošas skaņas, un tad jūs kaut kādu iemeslu dēļ atklāsit, ka spēle aizkavējas tik stipri, ka jūsu tvertne peld gaisā, es teiktu, ka tas ir vairāk vai mazāk tehniski problēma parasti tiek novērsta diezgan ātri, bet reizēm, kad tā nenotiek, jūs domājat:"Esmu iztērējis naudu no algas, lai iegādātos spēles preces spēlē, kas nedarbojas" Es nezinu, tas ir tas, kas Es parasti domāju par to, kad esmu iestrēdzis gaisā 2 minūtes
Ja vēlaties attīstīt vēzi vai psiholoģiskus traucējumus, šī spēle ir piemērota jums! Atbilstība joprojām ir problemātiska, un jūs gandrīz nevarat spēlēt spēli mobilajā tālrunī kavēšanās un ehotestēšanas dēļ. Bet pie kā izstrādātāji strādā? Dūņu un sniega netīrumi uz tvertnēm. Tik gudri, vai ne?
Man ļoti patīk tvertnes un spēle, bet Match Maker ir vienkārši bezjēdzīga lieta. Mēs sakām izstrādātājiem uzlabot MM. Bet viņi par to neklausās.
Izlabojiet viltotās spēles, sānu bruņas tādas pašas kā aizmugurē, pat neņem dmg, kad iekļūst, ķēdes apēd visas čaulas
Forša spēle
Šai spēlei vajadzētu būt lieliskai 👍viss ir foršs grafikas efekti viss ir lieliski līdz spēle aizkavējas dažreiz mans telefons traucas vai aizkavējas.. vai tas ir mans tālrunis vai tikai spēle? Šī ir mana pirmā reize, kad piedzīvoju šo lietu 4 gadu laikā. Es darīju visu iespējamo, lai to salabotu, bet tas nedarbojās. Es domāju, ka mans tālrunis nevar izturēt augstu grafiku... vai arī es vienkārši gatavojos, bet jaunais tālrunis es nepametīšu šo spēli Man ļoti patīk šī spēle
Pati spēle aizņem daudz laika, lai ielādētu, un spēlē tvertnes atpaliek ļoti daudz, un mans lūgums ir to salabot.
Kakā bļe
Kruta burvestība
Toreiz labi izklaidējās ar spēli. Es to atkārtoti lejupielādēju un esmu iestrēdzis, izvēloties serveri un saņemot ziņojumu Nevar izveidot savienojumu ar serveri. Tas kaut kā automātiski iezīmēja Eiropu, lai gan patiesībā tā ir APAC kopš tā laika, kad to iepriekš spēlēju.
Lieliska spēle. Es to spēlēju piecus gadus kopā ar savu tēti, un man jau ir trīs konti, viegli sasmalcināmi un laba grafika mobilajai spēlei. Ps. Jūs to varat iegūt datorā.Es gribētu teikt, ka tā ir viena no labākajām spēlēm, tomēr 7. līmenis ir pārāk liels uzvaras līmenis (ir desmit līmeņi). Kopumā, ja sākat spēlēt, gaidiet lielisku pieredzi.