(Android/iOS) Word Search - World\u0027s Biggest κωδικός εξαπάτησης για απεριόριστους πολύτιμους λίθ
Mar 15, 2022 19:39:49 GMT -5
Post by crimexovlicons on Mar 15, 2022 19:39:49 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Word Search - World\u0027s Biggest ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Word Search - World\u0027s Biggest IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κωδικός εξαπάτησης για απεριόριστους πολύτιμους λίθους ▞▞▞
▞▞▞ Word Search - World\u0027s Biggest 2022 version ▞▞▞
Λατρεύω αυτό και είναι φανταστικό είναι δωρεάν
Διασκεδαστικό, ακριβώς όπως αναμενόταν. Απλά πρέπει. -1⭐για τις διαφημίσεις.
Είναι εντάξει
Πολύ προκλητικό.Δεν κάνω κανονικά παιχνίδια με λέξεις, αυτό είναι ωραίο
Λατρεύω το παιχνίδι...την τελευταία φορά που έπαιξα δεν με άφηνε να τελειώσω το τελευταίο παζλ
Κάθε φορά που αγοράζετε μάρκες, παίρνουν τα χρήματά σας και δεν σας στέλνουν τα κουπόνια σας. Συγκλονιστικός
Δεν είναι κακό παιχνίδι
Ένας καλός τρόπος για να χάσετε χρόνο, να ασκήσετε τον εγκέφαλο και τα μάτια σας
Αυτό είναι ένα φοβερό παιχνίδι που παίχτηκε ποτέ
Bus Robot Car War - Robot Game Stratēģiskās spēles bytp
Θα έπαιρνε 5 αστέρια αν λειτουργούσαν οι επιλογές του Facebook. Μου έχουν τελειώσει τα διακριτικά, οπότε δημοσιεύω στο facebook και δεν έχω τα 3 για κοινή χρήση
Καλή διασκέδαση
Die größte Wortsuche der Welt Geduldsspiele nop
Αντιπαθήστε και μην πληρώνετε χρήματα για μάρκες
Ήταν υπέροχο που δυσκολεύτηκα να βρω τις λέξεις, και αυτό το κάνει πραγματικό παιχνίδι. Μου άρεσε τόσο πολύ!
Δοκίμασα αυτό και το cross puzzle με την εικόνα τους. Η δημιουργία διακριτικών είναι τόσο γελοία αργή και δεν μπορείτε καν να δημιουργήσετε αρκετά διακριτικά για να παίξετε ορισμένα επίπεδα. Πλήρες αστείο μιας αρπαγής μετρητών. Λυπάμαι για τα κορόιδα που τους δίνουν λεφτά.
ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΑΖΛ. Μόλις το έκανα αυτό, η εφαρμογή άρχισε να αναγκάζει διαρκώς να κλείνει, κάτι που σβήνει κάθε πρόοδο που έχει σημειωθεί. Έχω επικοινωνήσει με τη βοήθεια μέσω του ίδιου του παιχνιδιού, αλλά καμία απάντηση. Πραγματοποιώ απεγκατάσταση καθώς η αναγκαστική απενεργοποίηση παγώνει το τηλέφωνό μου.
Καλό, αλλά χρειάζεται λίγος χρόνος για να πάρω μάρκες και δεν ξέρω γιατί έχω νομίσματα. Συνολικά υπέροχο παιχνίδι αναζήτησης λέξεων!
Προσπαθώ να τελειώσω το μεγάλο παζλ για πάνω από 6 μήνες τώρα, αφού μπορώ να κάνω μόνο 1 ή 2 την ημέρα λόγω των κουπονιών που μου πήρε για πάντα. το παιχνίδι με έχει παγώσει στο 91% ολοκληρωμένο, πέρα από απογοήτευση
World's Biggest Wordsearch Puzles zud
Μπορείτε να πάρετε το χρονόμετρο στον κώλο σας
Έχω το σημείωμα και το στυλό δεν λειτουργεί σε αυτό
Αυτή ΔΕΝ είναι η μεγαλύτερη αναζήτηση λέξεων στον κόσμο! Η μεγαλύτερη αναζήτηση λέξεων στον κόσμο γίνεται από τον Mel Crow. Αυτό πρέπει να ενημερωθεί. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ!!!!!!!!!!!!!
Χρειάζονται πολλά περισσότερα νομίσματα για να παίξετε τώρα. Αυτή ήταν μια φρικτή απόφαση. Διαγράφω αυτήν την εφαρμογή και βρίσκω μια καλύτερη.
Δεν φορτώνει καν τίποτα απολύτως. Ανοίγει και εμφανίζει την οθόνη τίτλου, αλλά θα μπορούσα να περιμένω μισή ώρα και δεν θα φορτώνει ούτε ένα πράγμα πέρα από αυτό, ακόμα και όταν το έχω απεγκαταστήσει και επανεγκαταστήσει 5 φορές.
Μέχρι εδώ όλα καλά, κανένα παράπονο.
Υπέροχο παιχνίδι, αλλά έχω προβλήματα με την αγορά συμβολικού.
Πάρα πολλά αναδυόμενα παράθυρα ενώ προσπαθείτε να παίξετε
Καλό παιχνίδι, αλλά πρέπει να περιμένετε πάρα πολύ για να πάρετε μάρκες
Word Search - World's Biggest Puzzle xse
Καθόλου άσχημα.. Ωστόσο μέσα σε μια μέρα είχα εξαντλήσει όλα τα κουπόνια μου. Πρέπει να βρείτε έναν ευκολότερο τρόπο για να τα αποκτήσετε ή να κάνετε τα παζλ δωρεάν για ξεκλείδωμα..
Μόλις μπείτε σε αυτό, χρειάζεται λίγος χρόνος για να ξεκλειδώσετε.
Διασκεδαστικό παιχνίδι! Μακάρι όμως τα λόγια να ήταν μεγαλύτερα!! Πονάει τα μάτια μου!
Αγαπήστε το παιχνίδι. Μακάρι να μπορούσατε να λάβετε μάρκες πιο γρήγορα.
τόσο βαριέμαι αυτό όλοι οι φίλοι μου μην κατεβάσετε αυτό το παιχνίδι αυτό το παιχνίδι είναι κακό